Friday, March 20, 2009

...i WaNt ThIS...


ni la laptop sony viao yg menjadi kesukaan ni.....lum menjadi hakmilik lg ni....bila la nk tercapai ni....

bnyk warna lg tu....susah nk pilih....coz nk beli warna kesukaan dh rmai yg guna...my favourite color : black or white :

td time tgh ari kluar ngan member ofis g jln2 kt kompleks,tetiba nmpak kedai jual laptop sony viao ni...apa lg trus ja serbu msuk dlm kedai tu...tetiba nmpk satu model sony viao P yg agak latest ni...mcm comel gak,kecil ja....


14 comments:

  1. wah... keinginan kite samelah intan... td survey harge tak..? berape ek yang latest tu...?

    blog background hjr dapat kat: www.thecutestblogontheblock.com

    ReplyDelete
  2. taN brapa bnyk "ni" daaaa...^_^ hihihihi wei hg dah klik ke taN aku nye banner tu????

    ReplyDelete
  3. sama gak..teringin.tp bila tah tercapai..
    kty doakan intan dapat lappy tuh

    ReplyDelete
  4. SAYA NAK JUGAKKKK!!!

    intan my dream juga lah. dah minta dekat cik Abang. dia nakmo bagi. kudut. tapi, saya pun mesti nak 1 yang PINK

    ReplyDelete
  5. wah...tak sangka,rmai gak yg mempunyai citarasa sama cam aku...hehe...harga laptop yg intan g survey ritu dlm sekitar rm 3000 - rm 4000....leh tahan gak harga laptop ni nih...

    ReplyDelete
  6. poyaty kalo mintak dekat cik Abang...mmg mana2 pun akan bg jwpn mcm tu jgk...kita kena usaha sndiri...hehe....chaiyok...

    ReplyDelete
  7. akak pn nk gakkkkkk......huhuhu...klu dpt free kn best ek...2 slh satu impian yg mustahil..yg ad ni pn dh alhmdulillah..amin..tp akak solute kt sorang mmbr akak ni umo sbaya ngn intan gak,dia snggup bjimat smata2 nk bli lptp impianny...

    ReplyDelete
  8. ye ke kak reen...intan pun tgh berjimat cermat ni...mcm2 nk beli ni...kena ada target...bru impian tercapai kan kak reen...hehe....

    ReplyDelete
  9. intan....i want also..if u get 2, u gif me 1 k...hehehehe

    ReplyDelete
  10. hehe....ok move7...don't worry..

    ReplyDelete
  11. alala reen...mcm geng:upin & ipin lak bunyinya...hehe...

    ReplyDelete
  12. jgn lupe campak kt cni 1 hahaha...putih sgt cool hehe

    ReplyDelete
  13. intan pun tk dpat lg....mcm mana nk campak kt midgurl 1...hehe....layan je...

    ReplyDelete